Hoppa till innehåll
IMG_2708

Lärare: Anna von Schéele.
Tider: Lördag och söndag den … kl 10.00-16.00 båda dagarna.
Kurspris: Helgkurs: 1990 kr. I mån av plats en heldag (Lördag): 1200 kr.

Begränsat antal platser i kursrummet.
Säkerställ din plats och anmäl dig nu till anna@shunya.se

10:00 - 16:00
1990:-

Kroppens Energicenter – Chakras

Helgen den … (datum kommer) ger vi oss in i kroppens spännande energisystem eller chakras som det också kallas, där varje energicenter håller möjligheter till ökad hälsa, läkning och livsenergi. Vi arbetar också med en mycket potent Qi-andning som kan skapa en omstart för hela kroppen. 

Du får ta del av läkande och livgivande övningar från Yoga och Qigong, meditation, vägledd djupavslappning och guidning i kroppens energicenters med syfte att upptäcka de fördelar som en ökad koherens i varje energicenter kan innebära.

Koherens innebär samklang, eller balans och hjälper till att kraftigt reducera stress och skapa kontakt med vårt parasympatiska nervsystem som står för lugn, ro och återhämtning.

 

Varje energicenter/chakras i kroppen fungerar som individuellt informationscentrum eller minihjärna, där vart och ett har sin egen frekvens, sina egna körtlar, hormoner och nerver. När ett center aktiveras, aktiverar det i sin tur vävnader, hormoner, kemikalier och cellfunktioner i respektive centers område, som i sin tur påverkar resten av kroppen. Ökad koherens i varje energicentra/chakras hjälper på så sätt kroppen att återgå till ett tillstånd av balans och homeostas.

Det är bland annat det vi kommer att syssla med under helgen och du är så välkommen att följa med.

Kommande fördjupningshelger: