Hoppa till innehåll
IMG_2708

Fördjupning – Kroppens energicenter/Chakras

Lärare: Anna von Schéele.

Anna har mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa individer och grupper med stresshantering, friskvård och hälsa, med verktyg från yoga, qigong, meditation, mindfulness, djupavslappning och andningsträning anpassade för den moderna människan. 

Med Annas varma och närvarande undervisningsmetod får hela människan utrymme att utvecklas utifrån sin egen kraft till läkning och glädje i vardagen. 

Vill du att vi håller fördjupningskursen hos er? Maila din förfrågan till anna@shunya.se så hjälper vi dig.  

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Fördjupning – Kroppens Energicenter/Chakras

Vi ger oss in i kroppens energisystem eller chakras som det också kallas, där varje energicenter håller möjligheter till ökad hälsa, läkning och livsenergi. Vi arbetar också med en mycket potent Qi-andning som kan skapa en omstart för hela kroppen. 

Du får ta del av läkande och livgivande övningar från Yoga och Qigong, meditation, vägledd djupavslappning och guidning i kroppens energicenters med syfte att ge ökad koherens i varje energicenter.

Koherens innebär samklang, eller balans och hjälper till att kraftigt reducera stress och etablera kontakt med vårt parasympatiska nervsystem som står för lugn, ro och återhämtning.

Varje energicenter/chakras i kroppen fungerar som individuellt informationscentrum eller minihjärna, där vart och ett har sin egen frekvens, sina egna körtlar, hormoner och nerver. När ett center aktiveras, aktiverar det i sin tur vävnader, hormoner, kemikalier och cellfunktioner i respektive centers område, som i sin tur påverkar resten av kroppen. Ökad koherens i varje energicentra/chakras hjälper på så sätt kroppen att återgå till ett tillstånd av balans och homeostas.

 

Vill du att vi håller fördjupningskursen hos er? Maila din förfrågan till anna@shunya.se så hjälper vi dig.