Hoppa till innehåll

Privat coaching med Anna von Schéele

Har du tappat bort dig själv i vardags-pusslet? Behöver du lugn och ro? Börjar kroppen säga ifrån efter allt för mycket stress?

Det är så lätt att stänga av, stelna till och bli hård av livets olika utmaningar. Utan att vi märker det blir vardagen jämngrå som en rak linje med alltför mycket ”jag ska/borde/måste”, och vips har det gått dagar, veckor, år av våra liv utan att vi kommit närmare oss själva och det vi egentligen längtar efter och behöver. 

Kom så går vi en annan väg, tillsammans.

ENSKILD SESSION MED ANNA

Vad skulle det innebära för dig och ditt mående att få tillgång till mer livsenergi än du kanske är van vid och en kropp som vibrerar av mer välmående och glädje? Innerligt välkommen till en trygg och läkande miljö där du får möjlighet att skala av stresslager, stelhet och blockeringar. 

Under sessionen guidar Anna dig med varm hand och djup närvaro genom övningar som förvånansvärt snabbt ger lindring och hjälper dig att känna dig lugnare och piggare, som gör att din kropp mår bättre och som hjälper dig att återupprätta kontakten med dig själv. Sessionen är på 90 minuter och vi träffas online eller om möjligt i lokal.

Anna har mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa individer och grupper med stresshantering, friskvård och hälsa, med verktyg från yoga, qigong, meditation, mindfulness, djupavslappning och andningsträning. Med Annas uppskattade undervisningsmetod får hela människan utrymme att utvecklas utifrån sin egen kraft till läkning och glädje i vardagen. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

TELEFONSAMTAL MED ANNA

DRA I HANDBROMSEN, MEN HUR?
Ibland kan det vara skönt med lite hjälp.
 
Boka ett telefonsamtal.
Under samtalet hjälper Anna dig att bli lugn, avslappnad och energifylld. Med över 15 års erfarenhet av stresshantering, friskvård och hälsa finns Anna för dig som behöver stresslindring och återhämtning.
Samtalet är på 45 minuter.

 
Tryck på BOKA TID och skriv om du vill boka telefonsamtal eller enskild session så hittar vi en tid som passar.

Jag ser mycket fram emot att få träffa dig! 

Feedback från deltagare

”Jag är fortfarande smärtfri i ryggen efter behandlingen du gav mig. Helt otroligt underbart!”
– deltagare

Feedback från deltagare

”Åh så bra jag mår i kroppen. Kombinationen övningar och ditt ”prat” var jättebra. Din röst är underbar.”
– deltagare

IMG_0031
IMG_0474