Hoppa till innehåll

Privat coaching med Anna von Schéele

Har du tappat bort dig själv i vardags-pusslet? Behöver du lugn och ro? Börjar kroppen säga ifrån efter allt för mycket stress?

Det är så lätt att stänga av, stelna till och bli hård av livets olika utmaningar. Utan att vi märker det blir vardagen jämngrå som en rak linje med alltför mycket ”jag ska/borde/måste”, och vips har det gått dagar, veckor, år av våra liv utan att vi kommit närmare oss själva och det vi egentligen längtar efter och vill ha. 

Kom så går vi en annan väg, tillsammans

Vad skulle det innebära för dig och ditt mående att få tillgång till mer livsenergi än du kanske är van vid och en kropp som vibrerar av mer välmående och glädje? Innerligt välkommen till en trygg och läkande miljö där du får möjlighet att skala av stresslager, stelhet och blockeringar. Under sessionen guidar Anna dig med varm hand och djup närvaro genom övningar som förvånansvärt snabbt ger lindring och hjälper dig att känna dig lugnare och piggare, som gör att din kropp mår bättre och som hjälper dig att återupprätta kontakten med dig själv. 

Anna har mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa individer och grupper med stresshantering, friskvård och hälsa, med verktyg från yoga, qigong, meditation, mindfulness, djupavslappning och andningsträning anpassade för den moderna människan. Med Annas uppskattade undervisningsmetod får hela människan utrymme att utvecklas utifrån sin egen kraft till läkning och glädje i vardagen. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Boka ett 20-minuters telefonsamtal med Anna, kostnadsfritt.

Under samtalet får du en möjlighet att beskriva vad du önskar få hjälp med och Anna berättar vad hon kan erbjuda dig. 

Vill du sedan gå vidare och boka privat coaching på 1 1/2 h gör vi det under samtalet.

 
Tryck på BOKA TID och skriv sedan om du vill boka ett 20-minuters samtal eller boka en privat coaching så hittar vi en tid som passar.

Du är mycket välkommen! 

Feedback från deltagare

”Jag är fortfarande smärtfri i ryggen efter behandlingen du gav mig. Helt otroligt underbart!”
– deltagare

Feedback från deltagare

”Åh så bra jag mår i kroppen. Kombinationen övningar och ditt ”prat” var jättebra. Din röst är underbar.”
– deltagare

Processed with VSCO with m5 preset
IMG_0474