VILL DU LEVA MER FRÅN HJÄRTAT?

Längtar du efter att kunna hantera stress bättre, ha mer energi och glädje i ditt liv? Då kan Shunya vara något för dig! I Shunya´s kurser integreras bred kompetens, lång erfarenhet och aktuell kunskap utifrån drivkraften att stödja människors läkning, längtan och utveckling. Ta del av våra verktyg yoga, qigong, qidance, mindfulness och bars. 

VÅRA LÄRARE

 

Anna von Schéele

Anna är grundare av Shunya. Anna bedriver en närvarande, lugn och empatisk undervisning som stödjer hennes elever att hitta sin egen kraft till läkning och utveckling. Anna har under många år studerat och undervisat i yoga, meditation och qigong. Anna är utbildad Kundaliniyoga- och meditationslärare, Mediyoga-instruktör och Qigonglärare.

Tomas Vesterbacka

Efter 27 år i normalt arbetsliv sadlat om och börjat värna om min egen person, uppskattar natur och vildmarksäventyr mycket.

Utbildad Qigonglärare 2014 och fortbildar mig löpande. Min qigong började med att ta hand om mig själv och har nu utvecklats till att få sprida mina erfarenheter vidare.

Karin von Schéele

Karin inspirerar till rörelse på ett tryggt, närvarande och lättsamt sätt. Hon vägleder dig in i kroppen så du verkligen är där och känner. Karin är utbildad Yogainstruktör, Frigörande dansinspiratör och Qigonglärare. 2015 tog Karin fram sitt eget koncept Qidance. Qidance är Karins egen sammanflätning av Frigörande dans och Qigong.

Maria von Schéele

Maria vägleder dig in i yogan i lugn och trygghet, vilket gör att du som deltagare med lätthet kan fördjupa din närvaro i kropp och sinne. Maria har en kroppsorienterad bakgrund som gymnast och gymnastikledare och har under flera år arbetat som yogalärare inom Vinyasa/Poweryoga. Maria är utbildad Vinyasayogalärare och Qigonglärare.Copyright © 2017 SHUNYA